portret fotografie

Bianca Neeleman

Bianca is creatief, energiek en pragmatisch. En ze vind heel veel dingen leuk om te doen. Ze werkt het grootste deel van haar tijd als marketeer maar is daarnaast ook ontwerper en fotograaf.

Bianca begon haar carriere als grafisch ontwerper, ze studeerde aan de kunstacademie (Willem de Kooning) werkte bij diverse ontwerpbureaus en begon al snel haar eigen zaak ‘GoedGevormd’. Omdat er naast ontwerp vragen ook veel advies vragen op haar pad kwamen volgde ze extra studies en groeide in de rol van communicatie adviseur en later marketeer.

Ze werkte als propositie marketeer bij energieleverancier Eneco, en werkt op dit moment met veel plezier bij zorgverzekeraar CZ, waar ze nieuwe dienstverlening ontwikkelt. In het weekend kruipt Bianca nog steeds graag achter haar schetsblok en computer, om de wat kleinere bedrijven en start-ups aan een mooie huisstijl te helpen.

Benieuwd naar het CV van Bianca? Kijk dan op Linkedin

In haar vrije uurtjes vind je Bianca bij vriendinnen, te paard, in de moestuin of... in haar fotostudio. Hier kan ze uren bezig zijn met het maken van haar ‘fotokunsten’.

Benieuwd naar Bianca's Fotokunsten? Je bekijkt ze hier