Foto placemats

Mmmm dat ziet er lekker uit... of niet?

Ik eet graag groente, verbouw groente in mijn eigen moestuin, ik kook graag groente, ik vind groente erg fotogeniek, én ik vind het leuk vind om 'iets' met mijn foto's uit te halen waarvoor je even goed moet kijken. Dus.. ik maakte mooie borden op van wat er overbleef na het koken. Ik fotografeerde ze en drukte ze af op placemats. Zo komen ook de afgedankte onderdelen toch nog op tafel.

Wil jij ook zo'n set originele placemats op tafel? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau? Hieronder zie je alle op dit moment beschikbare afbeeldingen, en vind je informatie over de prijs en bestellen.

placemat asperges

Brabantse Asperges op grootmoeders wijze, met aardappelpuree, ham en gekookt ei

placemat broccoli

Timbaaltje van zachtgegaarde broccoli en aardappel

placemat asperge paprika

Bladerdeegtaartje gevuld met groene asperges en paprika

placemat bleekselderij paprika

Carpaccio van reuzenradijs met daarbij een bleekselderij-paprika chutney

placemat hachee

Volgens klassiek recept bereid draadjesvlees op een bedje van rode kool

placemat wortel boontjes garnaal

Terrine van princessebonen en bospeen met daarop een geglaceerde gamba

placemat venkel

Een frisse venkel coulis bestrooid met uitgebakken spekjes

placemat prei gourgettebloem

Op hoog vuur gebakken prei en courgette met een topping van walnoten crumble

Wil jij ook zo'n smakelijke set
Foto placemats?

Dat kan! Leuk voor jezelf of als cadeau

Productinformatie
De placemats zijn van plastic dus je kunt ze gewoon schoonmaken en hergebruiken. De afmeting is 40 x 29 cm. De achterzijde is wit.

Prijs
De placemats kosten 35 euro per vier stuks, inclusief verzendkosten binnen Nederland. Je kunt zelf kiezen welke afbeeldingen je wilt hebben, en of je allemaal verschillende of een aantal dezelfde wilt hebben. Wil je een grote oplage bestellen? Vraag dan een offerte bij me op.

Bestellen
Wil je bestellen? Stuur me dan een e-mail met het aantal, de afbeeldingen die je wilt hebben en je adres, dan neem ik contact met je op.

Stuur een e-mail

Even voorstellen... De fotograaf

Bianca Neeleman is 34 jaar en woont in het buitengebied van Etten-Leur. Tijdens haar studie aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam begon ze haar eigen ontwerpbureau 'GoedGevormd'. In de afgelopen vier jaar heeft ze zich meer en meer toegelegd op fotografie. Maar.. eens een ontwerper altijd een ontwerper. Een toevallig geschoten kiekje zul je hier niet snel terug vinden. Alle foto's zijn zorgvuldig samengsteld, geensceneerd, gecomposeerd... ontworpen.