Fotokunsten

Niets is zo mooi als de lichtval op oude schilderijen. In mijn fotokunsten speel ik met licht, ik strijk ermee langs zolder vondsten, fruit en zelf gekweekte groenten. Het doet me beseffen hoe mooi de gewoonste dingen zijn. Een blik op deze doeken neemt je mee naar vroeger tijden en doet je verlangen naar een knapperend haardvuur en vers gebakken appeltaart.

Er zijn natuurlijk meer fotokunstwerken dan die ene hiernaast. Wil je wat sfeer in huis halen? Bekijk dan de collectie.

Meer Fotokunsten bekijken

Foto portretten

Wat zegt een foto van jou, van een vriend, familie of bekende? Hoe mooi je bent, wat voor kleur je ogen zijn, op welke plek je geweest bent? Of vertelt de foto echt WIE je bent?
In mijn foto portretten laat ik zien waar degene op de foto van houdt, en wat zijn of haar karakter is. Een foto die zegt: " dit ben ik! ".

Meer Foto portretten bekijken

Foto placemats

Ik hou van groente, ik vind groente lekker, ik kweek groente in mijn eigen tuin, én ik maak er graag foto's van. Na het koken en opeten, blijven de sporen achter, de dopjes van de bonen, het uiteinde van een prei, de stronk van een kool. Onderdelen die ze in sommige landen gewoon zouden opeten én die erg fotogeniek zijn. Met deze sporen composeerde ik mooi opgemaakte borden, ik fotografeerde ze en drukte ze af op placemats. Zo komen ook de afgedankte onderdelen toch nog op tafel.

Wil je ook een set van die leuke placemats op tafel of zoek je een origineel cadeau? Dat kan! Er zijn op dit moment 8 verschillende 'gerechten' op foto placemats.

Meer foto placemats bekijken