Communicatie
We helpen je graag met vorm én inhoud

Als ontwerpers kregen wij vaak de vraag om een logo, een brochure of website te maken. En bijna net zo vaak volgde er daarna een flinke puzzeltocht voor de opdrachtgever. Want hoe deel je zo'n website nu in, wat zet je er wel en niet op? Hoe zorg je voor bezoekers? Of als het om drukwerk gaat; maak je één brochure waar alles in staat, of kies je voor meerdere varianten? Daarom volgden we extra studies marketing, communicatie en brandmanagement. We deden veel praktijk ervaring op en inmiddels zijn we samen ontwerper, communicatie adviseur, marketeer en fotograaf. Handig toch? Om nog iets contreter te maken wat we voor je kunnen doen, vertellen we je hieronder graag over een drietal opdrachten waarin ontwerp, marketing en communicatie samenkwamen.

Viditour

Viditour maakt 360° films waar je online doorheen kunt wandelen. Wij ontwierpen de huisstijl en de website, gaven advies over de prijsstelling en naamgeving van de diensten. En we dachten met ze mee over de marktbewerking. Dit resulteerde onder andere in doelgroep specifieke websites want de doelgroep die een Viditour wil om zijn huis te verkopen is heel anders dan de doelgroep die zijn hotel of fabriek van binnen wil laten zien.

www.viditour.nl

Guide2Lead

Een organisatie adviesbureau, al lang klant van ons, wilde een nieuwe weg inslaan. Andere diensten, een bredere doelgroep. We ontwierpen een nieuw logo, en maakten samen met de eigenaresse een indeling voor de nieuwe website. Welke info moet erop, welke info moet waar komen te staan? Met een beetje van zichzelf en een beetje van ons heeft ze in Wordpress helemaal zelf haar nieuwe site gemaakt, gaaf toch?

www.guide2lead.nl

Libertas Leiden

Libertas Leiden is ontstaan uit een fusie van meerdere zorginstellingen. We fasciliteerden workshops om tot een gezamenlijke visie over het gewenste imago te komen, ontwierpen de complete huisstijl en... het personeelsblad. Het binden en op de hoogte houden van medewerkers is na zo'n fusie natuurlijk heel belangrijk. We ontwikkelden de bladformule en maakten het ontwerp, en gaven handvatten mee voor de periodieke invulling.

Bianca Neeleman

Na haar opleiding tot grafisch ontwerper aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam begon Bianca haar eigen ontwerpbureau GoedGevormd. Ze werkte daarnaast voor diverse bureaus en behaalde haar tweede Bachelor; HBO marktingcommunicatie. Bianca is creatief en pragmatisch. Ze houdt ervan om complexe communicatiepuzzels op te lossen en denkt graag met je mee over het effectief benaderen van jouw doelgroep en het bereiken van jouw doelen. Ze helpt je opweg en geeft je tips om zelf mee aan slag te gaan.

Meer lezen

Luc van Woensel

Luc van Woensel is eveneens afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie als grafisch ontwerper en werd na een vervolgstudie aan de Erasmus Univsersiteit, Master of Brandmanagement. Hij werkte voor zichzelf en voor diverse bureaus. Bij een van die bureaus kwam hij Bianca tegen. Ze werden partners.. en zakenpartners. Luc bouwt een merk, visueel en inhoudelijk heel nauwkeurig op. Hij maakt huisstijlen en communicatieconcepten die staan als een huis en waarmee je lang vooruit kunt.

Meer lezen